Dutch Desk

Onze Dutch Desk moedigt grensoverschrijdend ondernemen tussen België en Nederland aan door het aanbieden van juridische (en zelfs in het geval van Nederland taalkundige en culturele) ondersteuning aan Nederlandse bedrijven die de Belgische markt willen veroveren alsook aan Belgische bedrijven die de omgekeerde weg willen inslaan. Indien de concrete omstandigheden het vereisen, kunnen wij daarbij ook beroep doen op ons netwerk van Nederlandse partners, zoals advocaten, accountants en notarissen.

In het kader van onze Dutch Desk hebben wij in het verleden een ruime ervaring opgebouwd bij het begeleiden van werkgevers in het kader van grensoverschrijdende tewerkstelling, detachering, etc. en zijn wij ook op dagelijkse basis actief inzake internationale handelsovereenkomsten, zoals distributie-, agentuur-, aannemings- en (software) licentieovereenkomsten. Ook het aanpassen van algemene voorwaarden aan de vereisten van het Nederlands recht en het invorderen van onbetaalde buitenlandse facturen behoort tot onze dagelijkse praktijk.

Meer informatie over de diensten van onze Dutch Desk vindt u via onderstaande links:

– Deskundige hulp bij internationaal ondernemen | Peeters Euregio Law
– Sterk in grensoverschrijdend advies | Peeters Euregio Law

Jan Peeters is – als geboren Maaslander, die Maastricht als zijn ‘hoofdstad’ beschouwt – uw aanspreekpunt voor de Dutch Desk.

Dutch Desk | Peeters Euregio Law