Hans Van Gompel

Advocaat

E-mail: h.vangompel@euregio.law

Hans Van Gompel adviseert onze cliënten in de kerncompetenties van het kantoor: handels- en vennootschapsrecht. Hans heeft ook vele jaren ervaring in fusies en overnames in België (M&A). Hij voert onder andere due diligences uit voor onze cliënten, staat zowel kopers als verkopers bij in het overnameproces en adviseert over koopovereenkomsten.

Hans studeerde rechten aan de KU Leuven. Daarna specialiseerde hij zich in internationaal ondernemingsrecht aan de Universiteit van Parijs V (D.E.S.S. Juriste d’Affaires Internationales).

Hans begon zijn carrière bij Loeff Claeys Verbeke (nu Allen & Overy) in Brussel. Hij is lid van de redactieraad van het Limburgs Rechtsleven en plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbanken van Hasselt en Tongeren.

Hij is auteur van talrijke publicaties en geeft regelmatig seminaries over onderwerpen in zijn vakgebied.

Als erkend bemiddelaar heeft Hans een bijzondere interesse in ADR (Alternative Dispute Resolutions). Hij richt zich op het oplossen van commerciële en zakelijke geschillen. Hij is ook regelmatig betrokken bij arbitrageprocedures, zowel als raadsman van een van de partijen als als lid van het scheidsgerecht.

Hans adviseert onze cliënten in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Neem contact op
Hans Van Gompel | Euregio Law & Tax